Loading

YIP in GRONINGEN

Van sushi tot grill gerechten.

Asian Bar & Restaurant Yip is vernoemd naar de moeder van horeca-ondernemer Shirley. Yip haar roots liggen in Azië. Shirley groeit op in Nederland. Door de jaren heen proeven moeder en dochter veel van de wereld. Omdat ze Yip altijd een hapje van haar gerecht belooft, mag Shirley al van jongs af aan mee uit eten.

Zo dineren ze in gerenommeerde restaurants in New York, London, Tokio, Bangkok, Shanghai. Al proevend, ontdekt Shirley dat ze ontzettend blij wordt van de verfijnde Westerse keuken met een vleugje Azië.

Zo ontstaat het idee voor Asian Bar & Restaurant Yip, dat in maart 2019 de deuren opent. Je proeft er subtiele smaken en eerlijke gerechten die je deelt met je familie en vrienden aan tafel, naar het gebruik in Yip haar moederland. Want, zoals Yip altijd tegen Shirley zegt: ‘Van eten hoor je samen te genieten. Dat is gezelligheid.’

GEK OP SUSHI?

Sushi blijkt een favoriet te zijn onder de gasten van Yip Groningen. De vers gemaakte sushi rolls zien er niet alleen lekker uit, maar smaken ook nog eens verrukkelijk.

Een keer écht goede sushi eten in Groningen? Reserveer een tafel bij Yip.

Yip en Shirley (in Groningen Euroborg)
sushi restaurant euroborg groningen

ONZE INSPIRATIE

Ingrediënten en smaken vanuit de hele wereld vinden elkaar in onze keuken en bar. Yip is een betaalbaar restaurant waar je van luxe geniet. Inspiratiebronnen zijn onze Aziatische achtergrond en hedendaagse toprestaurants waar westerse cuisine moeiteloos mixt met oosterse tradities.

MENU

Ieder in het gezelschap kiest zijn eigen gerecht, maar het wordt in het midden van de tafel geserveerd. Zo kan iedereen kiezen en proeven van elkaars gerecht.

Bekijk onze menukaart

aziatisch restaurant vis yip groningen
borrel groningen euroborg yip

MÀN MÀN CHī

Oftewel: eet smakelijk. Namens het team van Yip en de lachende gouden Boeddha die iedere gast een stukje geluk meegeeft.

Reserveren